SKAPA RELATIONER

skapa möjligheter för goda affärer mellan säljare och potentiella kunder

 

 Våra tjänster

Säljsupport för oss handlar om att skapa möjligheter för goda affärer mellan säljare och potentiella kunder. Detta bland annat genom coaching, optimalt utnyttjande av säljkåren, att söka efter nya leads och boka säljmöten. Dessutom att skapa en nära koppling mellan försäljning och marknadsföring.

Läs mer om våra expert-intervjuer >

jonathan-noack-36ftAXb1tUc-unsplash
philip-myrtorp-Blug0uVpqwc-unsplash
philip-waern-G7KD7k4Oqi0-unsplash
jonas-jacobsson-20qv9cTILhU-unsplash

1.

Vi handplockar vår personal med unik kompetens. Dessutom arbetar vi hela tiden under projektens gång med att coacha den rutinerade personalen till framgång. Vi behandlar varje samtal unikt och arbetar med att skapa relationer. 

 

 

 Kontakta oss

2.

 Vi arbetar dessutom mycket nära säljarna och vår säljcoach har hela tiden kontakt med dem för att vi ska kunna ge bästa möjliga service. Varje uppdrag och kund är oerhört viktig för oss och vi satsar hårt på att få bra resultat.

 

 

3.

Vår specialkompetens är att supporta våra kunders säljare med framtagning av leads samt bokning av säljmöten. Utan några fasta kostnader eller andra åtaganden får du en effektivare säljkår genom support från vår säljsupport som coachas och styrs professionellt. 

4.

Du arbetar hela tiden med samma personer. Dessa får en ordentlig genomgång av dina tjänster eller produkter, så att de vet vad de pratar om och kan därför genomföra professionella samtal. Genom denna modell kan du dessutom variera insatserna optimalt under året.

ADDIT-MODELLEN

Vi har ett unikt arbetssätt för hur vi på ett effektivt sätt kan ta fram leads eller boka säljbesök. Resultatet blir intressantare leads eller säljmöten där den potentiella kunden är förberedd och verkligen intresserad. Det är detta som skapar affärer.

Tjänster vår säljsupport kan utföra är bl.a:

1.

Besöksbokning för att få igång en ny säljare

 

2.

Besöksbokning för befintliga säljare

3.

Söka leads på nya marknaden (regionalt)

4.

Söka leads bland nya målgrupper

 

5.

Söka leads för nya applikationer av tjänsten eller produkten

6.

Kundvårdssamtal

7.

Marknadscheck bland nyckelpersoner

 

"Vi arbetar över hela Norden och med 20 års erfarenhet av säljsupport och var dessutom en av pionjärerna inom branschen"

jonas-jacobsson-hme6i6hI89s-unsplash
Äng2
aron-fjell-_tEuLRHM-os-unsplash-2
jonathan-noack-36ftAXb1tUc-unsplash

   Boka ett möte

Hör av er så tar vi en förutsättningslös diskussion.