Digitala tjänster hos Addit

Vi har under hösten jobbat hårt med att utveckla vår tjänsteportfölj. Efter att i 30 år jobbat med traditionell marknadsföring kliade det i fingrarna på oss och med hjälp av en ny medarbetare började hjulen att snurra och idéen att komplettera med digitala tjänsten blev till verklighet.

Resultatet blev konsulttjänsten Webbproduktion & Digital Marknadsföring samt Nyhetsbrev & Blogg

Tjänsten innebär att vi tillsammans med kund tar fram webbstrategi och producerar sedan den nya hemsidan. Som verktyg använder vi WordPress. Ursprungligen ett bloggverktyg men som fungerar också utmärkt som “vanlig” hemsida.

Det bästa med WordPress är att det är snyggt, enkelt, funktionellt och prisvärt. Företag modell mellanstort/mindre kan få en sida som är professionell och snygg till ett mycket rimligt pris. Vad man tjänar in på är programmeringen av sidan då man, enkelt uttryckt, köper tekniken och modifierar utsidan så som man vill ha det.

Nyhetsbrev & Blogg innebär att vi hjälper företag att nå sina målgrupper digitalt. Vi erbjuder säljcopy och bloggcoachning. Genom att kombinera dessa två når man många på samma gång och samtidigt underlättar för dem som vill föra dialog med företaget.

Förutom vår egen sida (som vi inom kort kommer att göra om) har vi följande case:

www.burnsguitarmuseum.com

www.eskadern.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *